Scheerset abonnement cadeau geven
Kado ideeën

Kado tip: Scheerset abonnement voor mannen.

Tegenwoordig zijn er voor vrouwen de beautyboxen wat een super leuk kado is om te krijgen of geven. Voor mannen zijn er weinig tot geen beautyboxen beschikbaar, wel zijn er natuurlijk tal van giftsets maar wat is er nu leuker om met een uniek cadeau te komen en daarom helpen wij je op weg met deze cadeautip.

Een scheerset abonnement voor mannen.

Eigenlijk is het best vreemd dat er geen beautybox voor mannen is. Ook mannen zijn altijd bezig met hun uiterlijk. Ook mannen gebruiken crèmes en andere huidverzorgingsmiddelen waar je best een leuke box mee zou kunnen samenstellen. Goed mannen gebruiken natuurlijk vele minder verzorgingsproducten dan vrouwen en wellicht dat een beautybox gewoon niet werkt. Wat wel werkt zijn scheersets, want mannen moeten zich nu eenmaal scheren of ze nu willen of niet.

Ja je kunt ervoor kiezen om je baard of snor (of beide) te laten staan maar dit is niet voor iedereen weggelegd en scheren de meeste mannen zich nog altijd. Zeker wanneer je representatief op je werk moet verschijnen is dit een dagelijk klusje dat je net zoals je tanden poetsen elke dag moet doen. Als je het dan toch moet doen laat het dan leuk en prettig zijn door bijvoorbeeld een scheerset abonnement te gebruiken.

Nooit meer zonder scherpe scheermesjes.

Omdat een man zich elke dag scheert is hij ook snel door zijn scheermesjes heen. Echt scheren met een scheermes is nog altijd beter dan met een scheerapparaat hoe makkelijk dit ook klinkt. Een echt glad resultaat heeft dit niet, maar met een scheermes wel. Grote kans dat je zelfs minder vaak hoeft te scheren.

Dat je altijd voldoende scheermesjes op voorraad moet hebben is een feit en soms lastig te handhaven. Menig man is zonder te komen zitten en moest het met een bot mesje of geen mesje doen als tijdelijke oplossing. Om dit te voorkomen zijn er scheersets en scheermesjes abonnementen. Je zou deze kunnen zien als de beautybox voor mannen.

Hoe werkt zo’n abonnement?

Het voordeel van deze scheermesjes abonnementen is dat je zo nooit zonder scheermesjes komt te zitten omdat ze altijd op tijd naar je worden opgestuurd. Er zijn meerdere bedrijven die dit aanbieden enkele van de bekendere scheermes abonnementen zijn die van: Boldking, Windmill Shaving en de Shaversclub. Ondanks de verschillen in kwaliteit en gebruikte materialen komen ze allemaal een beetje op hetzelfde neer.

Lid worden van een maandelijks scheer abonnement.

Via hun website kun je een complete starterset bestellen met scheermes houder, scheermesjes, scheergel of schuim, evt een scheerkwast en ga zo maar door. Maar waar het hier echt om gaat zijn natuurlijk de scheermesjes. Tijdens het bestellen geef je aan hoeveel mesjes je wekelijks / maandelijks nodig hebt en plaats een bestelling. Vanaf hier wordt je lid van de scheer club en ontvang je middels een maandelijks abonnement scheermesjes thuis en hoef je hier nooit meer bij na te denken en zonder te zitten.