Stoere tassen voor mannen
Kado ideeën

Stoere tassen voor mannen

Ooit leefden we in een tijd waarin het aanbod in tassen voor mannen helaas erg beperkt was. Maar, deze tijd is gelukkig voorbij en de ooit zo beperkte selectie is inmiddels uitgegroeid tot een heus aanbod. Dit aanbod is zó groot dat je nog weleens keuzestress zou kunnen ervaren… Want; mannen + tassen, dat is inmiddels echt geen gekke combinatie meer. De keuze in gave mannentassen is reuze!

Overzichtelijk en praktisch

Mannen houden van overzichtelijke, praktische en functionele dingen. Zolang een tas functionele voordelen biedt, zijn de meeste mannen al voor een groot gedeelte tevreden. Of je nou gaat voor een heren schoudertas, rugtas, laptoptas of weekendtas; vrijwel alle lassen zijn uitgerust met meerdere vakken waarin je goed geordend en overzichtelijk je spullen kunt opbergen. Wel zo handig natuurlijk!

Leren heren tassen

Naast dat een tas handig en gemakkelijk in gebruik moet zijn, moet deze er natuurlijk ook goed uitzien. Tassen die er eigenlijk altijd mooi uitzien, zijn toch wel de exemplaren die gemaakt zijn van leer. Leder is een ademend materiaal wat eigenlijk alleen maar mooier zal worden naarmate je de tas in gebruik neemt. Dit enorm veelzijdige materiaal kan je look een stoere of juist elegante en zakelijke uitstraling geven. Soms is dit ook afhankelijk van het leersoort dat gebruikt is. Een leren schoudertas gemaakt van sterk onbewerkt rundleer heeft bijvoorbeeld een stoere uitstraling, en een leren tas gemaakt van een glimmende leersoort zal sneller een elegante en zakelijke uitstraling hebben. Een groot voordeel van een schoudertas is trouwens dat deze vaak groot genoeg is voor een laptop en soms zelfs beschikt over een speciaal laptopvak. Op die manier dient je schoudertas dus ook als laptoptas!

Canvas heren rugzakken

Als je op zoek bent naar een heren rugtas, dan is het aanbod dat gemaakt is van leer iets minder groot. Daarentegen zijn er wel hele gave canvas rugzakken te vinden in stoere kleuren zoals blauw, groen en donkerbruin. Ideaal om te gebruiken voor school, werk of een dagje uit!

Een tas helemaal gebaseerd op het formaat, model, materiaal en de kleur van jouw wensen is tegenwoordig zó gevonden!