Parker pen kopen
Kado ideeën

Met een Parker pen gaat u nooit de mist in

De Parker pen is al jaren een begrip. De oprichter van Parker Pen Company George Stafford Parker maakte in 1888 zijn eerste pen en dat doen ze nu nog steeds. Het begon met een vulpen en vandaag de dag produceert Parker een groot assortiment aan schrijfwaren. En dat in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen. Parker staat synoniem met kwaliteit en ook vandaag de dag, in de digitale wereld, is een Parker nog steeds een waardevol begrip. Bent u op zoek naar een goede pen voor uzelf, als relatiegeschenk of als cadeau voor iemand anders, dan doet u zichzelf of iemand anders met een Parker een echte gunst.

De eerste Parker pen was een vulpen

Helaas is het zo dat vulpennen vandaag de dag vaak een gedateerd imago hebben. En dat is jammer, want de vulpen is een geweldig en duurzaam schrijfmiddel. Een goede vulpen gaat zeker een aantal jaren mee en tijdens deze levensduur vult u de pen zelf met inkt of met inktpatronen. Dat betekent dat u het milieu een heleboel balpennen zou besparen. Een echte Parker is dan ook een vulpen en deze zijn te krijgen in verschillende soorten, maten en prijzen. Laat een tekst in de vulpen graveren en u geeft een unieke en speciale Parker pen cadeau.

Hoe kiest u de beste vulpen uit?

Heeft u besloten dat u een Parker vulpen wilt kopen, dan heeft u een aantal keuzes te maken. Deze keuzes zijn belangrijk, want daarmee zorgt u ervoor dat de Parker pen past bij degene die hem gaat gebruiken. De penpunt, bijvoorbeeld, wordt geleverd in verschillende groottes en uitvoeringen. Kleine penpunten zijn beter geschikt voor mensen met een kleiner handschrift. De standaard penpunt is de gemiddelde punt en de grote penpunt is ideaal voor het zetten van handtekeningen. Behalve de afmetingen van de penpunt moet u ook denken aan de stijl (afgerond of afgevlakt) en de flexibiliteit. Maar bij het uitkiezen van de beste Parker komt nog veel meer kijken.

Andere keuzes

De keuze van de penpunt wordt meestal als de meest belangrijke keuze gezien, maar daarnaast moet u ook nog over andere dingen nadenken. Hoeveel wilt u uitgeven aan uw Parker pen, bijvoorbeeld, en welk ontwerp kiest u uit? Ook de inktcapaciteit speelt dan een rol, want als iemand de Parker pen veel gaat gebruiken, dan is het fijn dat er voldoende inkt in aanwezig is. Anders moet het patroon te vaak vervangen worden of het reservoir te vaak worden bijgevuld.

Andere soorten Parker pennen

De vulpen is de originele Parker pen, maar vandaag de dag is het assortiment veel groter. Parker maakt ook rollerballs, balpennen en potloden en deze worden vergezeld door allerlei verschillende accessoires. Met een mooie Parker in uw borstzak schrijft u een briefje in plaats van een e-mail en stuurt u een kaart in plaats van een bericht. Ook al wordt er tegenwoordig veel meer digitaal gecommuniceerd, er gaat toch echt niets boven een geschreven brief. En met een Parker pen wordt schrijven weer een vreugde. Kijk voor het assortiment Parker pennen op Pwakkerman.com.