Je auto als nieuw voor een klein budget
Kado ideeën

Je auto zo goed als nieuw met een klein budget

Het kopen van een auto is niet iets wat je zomaar even doet. Hier gaat veel tijd en denkwerk in zitten waarin je zaken zoals het bouwjaar en het merk meeneemt. Dit is natuurlijk allemaal enorm belangrijk, maar wat misschien minstens net zo belangrijk is, is het uiterlijk van de auto! Het kan zo zijn dat je na een aantal jaar uitgekeken bent op bijvoorbeeld de kleur van je auto. Dit hoeft tegenwoordig geen reden tot paniek meer te zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden om je auto een totale make-over te geven met een klein budget! 

 

Plakken maar

Een echte unieke make-over krijg je wanneer je gaat voor het bestickeren van je auto! Je kunt stickers voor je auto namelijk helemaal naar eigen wens ontwerpen en zo heb je een unieke persoonlijke touch aan je auto. Dit is ook een aanrader als je bijvoorbeeld een eigen bedrijfje hebt, want het is een ideale mogelijkheid om reclame te maken! Als je meer privacy wilt hebben, kun je ook gaan voor het bestickeren van de autoramen. Je kunt je ramen blinderen zodat niet iedereen meer zomaar kan zien wat je in de auto hebt liggen. Ook nog eens handig tegen inbraken! 

 

Uitgekeken op de kleur?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je na een aantal jaar uitgekeken bent op de kleur van je auto. Hierdoor hoef je niet meteen door te gaan zoeken naar een andere auto, want er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om dit op te lossen. Een voorbeeld hiervan is Spraydip, hiermee breng je een kunststof laagje over je auto met een coating van de kleur naar keuze. Er is op het gebied van kleur heel wat mogelijk, van een rustig nieuw kleurtje tot een extravagante print. Het is maar net waar jij zin in hebt! Spraydip is daarnaast ook niet zo duur, omdat je het makkelijk zelf aan kan brengen. Dit scheelt al gauw een hele hoop kosten. Je kunt gaan voor een compleet pakket, of voor losse spuitbussen. Voor welke nieuwe kleur ga jij?