welke laptop geef jij cadeau
Kado ideeën

Welke laptop geef jij cadeau?

Je bent van plan om je man een laptop cadeau te geven. Leuk! Maar voor welke laptop kies je? Als je met die vraag worstelt, doe je er goed aan om deze blog te lezen. Want wij bespreken in deze blog twee merken laptops die het geven meer dan waard zijn. Namelijk de merken HP en Lenovo. Deze laptops zijn in de de loop der jaren enorm gegroeid aan populariteit. En dat is niet zonder reden. In deze blog zal jij lezen waarom je juist een HP laptop of juist een HP laptop moet doen!

HP laptops uitgelicht

Gaat je man je laptop veel zakelijk gebruiken? Dan is de HP een merk dat bij uitstek geschikt is. Je kunt dan kiezen voor een model als de HP Probook, maar ook de HP Elitebook of HP Zbook. Dit zijn stevige laptops met uitstekende specificaties. Uiteraard draaien ze op het nieuwste besturingssysteem, namelijk Windows 10. Daarbij hebben de laptops een superhandige vingerafdrukscanner waardoor je super snel zult inloggen.

De HP laptops staan bekend als krachtpatser in hun soort. Met voldoende werkgeheugen kan er prima urenlang op gewerkt worden, want de accuduur is ook nog eens dik in orde. Verwacht je net iets meer van de laptop? Dan raden we je HP van harte aan.

Tip: Koop hier de HP Probook of een ander model van HP.

Lenovo laptops

Lenovo is een merk dat recentelijk zijn intrede heeft gedaan op de markt. En het heeft zich naast bekende merken als HP, Asus en Acer, stevig gevestigd op de laptopmarkt. De Lenovo laptops zijn uitstekende geschikt voor particulier gebruik, maar ook zeker voor zakelijk gebruik zijn ze het aanraden meer dan waard. De Lenovo Thinkpad L-serie, Thinkpad T-serie en de P-series zijn momenteel de populairste series van het merk. De laptops worden ook wel allemansvrienden genoemd, omdat ze geschikt zijn voor ieder type gebruik. Zowel thuis, zakelijk of voor je studie. Een Lenovo laptop is het aanraden meer dan waard. Het voordeel van deze laptops is dat ze prima betaalbaar zijn en krijgt er ook nog eens goede specificaties voor terug.