waarom beerenondergoed heren kopen
Kado ideeën

5x waarom beeren ondergoed voor heren kopen

Het zijn misschien wel de meest ondergewaarde kledingstukken die je kunt bedenken: het heren ondergoed. Toch valt en staat hoe je je voelt met een goedzittende onderbroek of boxershort. Trek maar eens een wat te kleine boxershort aan; je zult er de hele dag last van hebben. En ook een hemd in de verkeerde kleur of een onderbroek met een raar printje kan je dag behoorlijk verpesten. Dat probleem heb je niet met Beeren heren ondergoed. Vijf redenen waarom je Beeren ondergoed voor heren zou moeten kopen.

Hoog draagcomfort

Heren ondergoed voor Beeren wordt door de dragers van dit ondergoed geroemd om het hoge draagcomfort. Zowel de boxershorts en slips en de singlets en t-shirts passen naadloos om het mannenlijf. Het ondergoed is gemaakt van een natuurlijk materiaal en dat komt het draagcomfort zeer ten goede. Het natuurlijke materiaal (100% katoen) heeft ook als voordeel dat de hemden en onderbroeken je lichaam koelen. Geen straaltjes zweet op plekken waar je ze niet wilt hebben dus!

Tijdloos

Alhoewel Beeren ondergoed voor heren ook ondergoed in de collectie heeft die trendgevoelig is, is het overgrote deel van de collectie tijdloos. Wit, blauw, grijs en zwart zijn kleuren die je veel terug ziet komen. Onder wat voor kleding je je ondergoed ook draagt, het heren ondergoed van Beeren past er qua kleur in ieder geval altijd bij. Dit soort ondergoed zal bovendien nooit uit de mode raken.

Voor groot en klein

Een groot voordeel van het Beeren heren ondergoed is dat het niet uitmaakt wat voor maat je hebt, want het ondergoed is verkrijgbaar in alle maten van maat S tot en met 4XL. En dat is voor herenondergoed best bijzonder, want bij veel verschillende merken gaan de maten meestal van M tot en met XXL. Dus ook als je wat groter of kleiner bent, kun je bij Beeren meestal goed slagen.

Alles bijpassend

Nog een groot voordeel van heren ondergoed van Beeren is dat welk item je ook kiest, je altijd bijpassende items kunt vinden. Bij iedere slip is een bijpassend hemd en bij ieder t-shirt is een bijpassende boxershort. Zo hoef je nooit voor de kast te staan en na te denken over wat matcht, maar kun je gedachteloos je ondergoed uit de kast trekken.

Duurzaam katoen en/of bamboe

Dit voordeel staat in nauw verband met het hoge draagcomfort. Zoals eerder gezegd heeft het hoge draagcomfort te maken met dat de items van 100% katoen zijn gemaakt. Wat betreft duurzaamheid doet Beeren daar nog een schepje bovenop; alle items worden gemaakt van BCI katoen. BCI is de grootste non-profitorganisatie die zich bezighoudt met een duurzame toekomst voor de katoenteelt. Klinkt leuk, maar wat doet dat voor jou, de drager van het ondergoed? Nou, om jouw billen zal enkel stof zitten waarvoor minder water gebruikt is, minder chemicaliën gebruikt zijn en waarvoor katoentelers en hun gezinnen een betere toekomst kunnen krijgen. En dat allemaal dankzij jouw keuze voor een goede onderbroek! Naast 100% katoen heeft Beeren ook ondergoed in de collectie dat gemaakt is van bamboe. Bamboe heeft enkele grote voordelen ten opzichte van katoen, en dat zijn dat kleding van bamboe anti-bacterieel is en ventileert. Kleding gemaakt van bamboe blijft dus langer fris.